Basistraining Sjamanisme
de kleine lettertjes.

 

 

 

Ik neem de verantwoording die ik als therapeut / shamanic & systemic facilitator heb serieus. Al jouw persoonlijke gegevens, vragen en klachten zal ik met alle mogelijke zorg behandelen. Alles wat er tijdens de bijeenkomsten besproken en gedeeld wordt, is in volle vertrouwen en zal ik niet met derden delen. Wat deze dagen jou zullen brengen, daar heb ik niks over te zeggen. Het is mijn taak objectief en professioneel te zijn, en er voor jou te zijn. Daarbinnen zal ik mijn uiterste best doen om dat te faciliteren wat voor jou nodig is.

kosten & betaling.
De kosten van deze reis zijn €375,-. Na inschrijving ontvang je van mij een factuur.
Je inschrijving is definitief zodra de betaling binnen is.

Wanneer betaling een probleem is, om welke reden ook, en je wilt wel graag deelnemen, neem dan alsjeblieft contact met mij op. Dan kunnen we dit bespreken en kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen.

annuleren.
Annuleren (schriftelijk/mondeling) is altijd mogelijk:
– tot 2 weken voor aanvang van de training kan dit kosteloos.
– binnen 1 week voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleren betekent 50% betalen van het totaalbedrag.
– wanneer je binnen 48 uur voor aanvang van de eerste bijeenkomst annuleert, moet ik je helaas vragen het hele bedrag te betalen. (gegronde medische redenen uitgezonderd.)

Mocht je een avond missen, om welke reden dan ook, dan bied ik de mogelijkheid om deze avond alsnog in te halen in een 1-op-1 sessie van 2,5 uur. De kosten hiervoor zijn €125. Dit is de helft van wat normaal een individuele sessie kost.

Mocht het zo zijn dat meerdere deelnemers eenzelfde avond missen, dan is er de mogelijkheid dat we kijken voor een gezamenlijke inhaaldatum. De kosten zijn dan €75 pp.

privacy.
Alle persoonlijke gegevens die je met mij deelt, zal ik zo lang als nodig op een veilige plek bewaren. Deze gegevens zijn alleen voor mij, en niemand anders.

Met jouw inschrijving, het insturen van dit formulier, verklaar je dat je mij niet aansprakelijk zult stellen voor welke uitkomst deze training jou zal brengen.

naar de agenda

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!