Welkom in ‘mijn’ wondere Wereld.

Een wereld waar ik op (on-) regelmatige basis zal delen over ’this crazy wonderous thing called Life’.

Een wereld waar ik je ook op de hoogte zal houden van nieuwe mooie trainingen,
ervaringsdagen of dat wat zich aandient.

Voel je vrij om te reageren, jouw gedachten te delen, en ik kijk er naar uit om je in het ├ęcht te ontmoeten, op een goed moment in de tijd.

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail mij gerust.
Ik ben bereikbaar op 06 55150428 of via welkom@demedizijnsvrouw.nl

naar de agenda

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

14 + 13 =