Welkom!

Namens alle generaties die ons voor zijn gegaan en zij die na ons komen:
dank je wel dat je deze Dag aanwezig Bent!

Fijn om je te ontmoeten 10 juni.

De dag begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Je ontvangt nog een mailtje met overige praktische zaken.

Mocht je nog vragen hebben, bel of mail mij gerust.
Ik ben bereikbaar op 06 55150428 of via welkom@demedizijnsvrouw.nl

naar de agenda

Marije Verstraaten ~ “Nadat ik al 2 keer de basistraining Sjamanisme had gevolgd, was ik afgelopen zondag bij de Verdiepingsdag ‘Ontmoet jouw krachtdier’. Weer zulke mooie en leerzame ervaringen, die me steeds een stapje verder brengen, dichterbij mijzelf. Ik vind het knap hoe Nanna altijd weer in korte tijd een liefdevolle en veilige sfeer weet te creëren. Ze heeft humor, is eerlijk en open, geeft je de ruimte om jezelf te zijn en ondersteunt/adviseert waar nodig. Een mooie vrouw die mooie dingen doet!”

Martine Visser ~ “Graag wil Ik jou en Valentine danken voor de mooie en intense Voorouderdag die je organiseerde. Wat een mooie ervaringen werden er gedeeld. Ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen ervaren en ik heb veel geleerd van wat anderen deelden. Bovendien was het heerlijk in het gezelschap van zoveel vrouwen te zijn. Een harte dank voor het neerzetten en vormgeven van deze fantastische dag.”

Ilja ~ “Ik heb een hele mooie ervaring gehad bij de Opstellingendag over vrouw zijn! Mooie locatie, veilige sfeer en heel fijne open goede begeleiding! Veel inzichten verkregen en diepe connectie ervaren! Kan het alle vrouwen aanraden!”

Esseline van der Sande ~ “Ik voel me reconnected en dankbaar deze voorouderdag bij Op Hodenpijl samen met een mooie vrouwen groep én onze dochter te hebben mogen beleven. Ik heb diepe inzichten en innerlijke verschuivingen gekregen, waardoor ik echt meer rust, helderheid en verbondenheid ervaar in mijn moederlijn. Dank jullie wel voor de prachtige dag, mooie begeleiding en betrokkenheid.”

Marianne Kunsel ~ “Wat een prachtige dag zeg! De ervaring dat je gesteund wordt door de generaties achter je en dat het voelbaar is; ze zijn er! De woorden van mijn oermoeder ‘open jezelf in zachtheid’ ontroerden mij en raakten mij diep. Ik ben blij dat ik mijn weerstand losgelaten heb. Dat ik niet naar de kappers afspraak ben gegaan, maar naar deze prachtige waardevolle samenkomst.” 

Lia van de Weede ~ “De voorouderdag heeft veel los gemaakt bij mij. De dagen daarna kwam de ontlading en de inzichten in het ‘oud zeer’ en ‘de ballast’ die ik al zo lang meedraag/meegedragen heb uit mijn moederlijn. Het heeft mij ook een heel andere kijk en gevoel over mijn moeder gegeven. Ik geef het tijd om dat de laten bezinken. Ik wil je heel erg bedanken voor deze dag.”

Janina Dubbeld ~ “Gisteren had ik het genoegen een prachtige avond bij Nanna Nicole door te brengen. Ze begeleidde prachtige rituelen die ons bewust maakten van welke processen en kwaliteiten in ons leefden en liet ons de eerste stap richting de lente en andere seizoenen nemen. Het was zeer indrukwekkend en waardevol. Nanna, heel erg bedankt voor je kundige, liefdevolle en veilige begeleiding van deze bijzondere reis.”

Monique ~ “Lieve Nanna, al het mooie suddert nog door en ik heb goed geslapen joh! Vanochtend keek ik in de spiegel en… ik zag me-zelf! Lachend! Wow, dankbaar…”

Carlijn Jongeneel ~ “De opstellingendag bij Nanna was heel verhelderend. Op een fijne en veilige manier heeft ze me naar een plek van dieper weten gebracht. In a way doe je het eigenlijk zelf, maar als dat even niet meer lukt, voelt ze precies aan wanneer je hulp nodig hebt om daarna weer zelf verder te gaan. Zo bijzonder dat ik ook zulke symbolische en passende voorwerpen had gekozen als representant. Ik was super moe erna en ook heel dankbaar, een stuk lichter. En zo fijn dat ik nu in contact kan zijn met mijn niet geboren kindje.” 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

13 + 1 =