op hodenpijl

zuivere voeding voor jouw Zijn

 

“we are all just walking each other home”
~ ram dass ~

De uitnodiging van Op Hodenpijl om mooie dagen te organiseren – omdat we een gemeenschappelijk idee hebben over wat deze wereld ‘nodig’ heeft, in deze tijd van grote grootse veranderingen – voelde meteen als een grote JA in mij.

De weg naar ‘nieuw’ (of Anders, of het Ware) gaat – voor mij wel in ieder geval – over zelfkennis. Je zelf ten diepste begrijpen, kennen, weten waarom je doet wat je doet, en waarom je misschien nog niet doet wat je werkelijk te doen hebt… Je zelf vrij maken. Zodat je je authentieke ware Ik aan de hele wereld kunt laten zien. Dat is toch waar het over mag gaan in jouw leven?!

Ik vind het heerlijk om op deze prachtige plek mijn werk te kunnen delen met jou, voor jou. Voor en mét elkaar. Om samen te verbinden, te groeien, te leren, ont-leren, te ont-doen, nieuwe inzichten te verkrijgen, te Zijn.

 

Afhankelijk van het seizoen, hebben de dagen een eigen invulling:

 • Ontmoeting met jouw Voorouders
 • De Moederlijn
 • De Vaderlijn
 • Het Medicijnwiel
 • Reizen op de drum
 • Het ontmoeten van jouw krachtdier(en)
 • Opstellingsdagen rondom een bepaald thema

Voor een overzicht van data en thema’s, check de [AGENDA].

Ik voel me reconnected en dankbaar dit samen met een mooie vrouwen groep én onze dochter te hebben mogen beleven. Ik heb diepe inzichten en innerlijke verschuivingen gekregen, waardoor ik meer rust, helderheid en verbondenheid ervaar met mijn moederlijn. Dank jullie wel voor de prachtige dag, mooie begeleiding en betrokkenheid.

Esseline van der Sande

Wat ontvang je?

 • Een heerlijke gegronde magische dag, helemaal van en voor jou.
 • Een ervaring die een leven lang mee gaat.
 • Nieuwe inzichten, eigen wijsheid en helderheid.
 • Een veilige plek, liefdevolle & ervaren begeleiding.

Praktisch

 • Jouw investering voor deze dag is €99
 • Lunch wordt verzorgd door Op Hodenpijl en zit niet bij de prijs inbegrepen.
 • De grootte van de groep is maximaal 14 man/vrouw.
 • Deze dagen zijn voor iedereen toegankelijk, met of zonder ‘ervaring’. Ervaring is ook totaal niet nodig in dit Veld…

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

15 + 11 =