lichter leven

in 4 sessies de diepte in,
en er weer uit!

 

 

 

Daar waar het lichter is…

Als je voelt dat het jouw tijd is om op dieper te gaan, je meer op te ruimen hebt in jezelf, ‘het’ aan te gaan, of gewoon onwijs nieuwsgierig bent naar wat er allemaal nog meer in jou leeft dan je nu leeft; gun je zelf dan een langere periode van ondersteuning en begeleiding.

Vooral als het om trauma gerelateerde vraagstukken gaat – wat vaak wel zo is – dan vraagt dat zorgvuldigheid, zachtheid en tijd om bij de kern te komen. Op deze manier bouwen wij een vertrouwensband op, wat jouw proces ten goede zal komen.

 

Wat ontvang je in dit traject?

  • 4 sessies van 2 uur; deze uren mag je overigens ook anders inplannen.
  • een (online/telefonische) intake.
  • de mogelijkheid om tussentijds contact te hebben via mail.
  • 6 maanden om jouw tijd in te plannen.
  • ‘huiswerk’ om jouw ervaringen nog meer diepgang en gronding te geven.
  • de kosten voor een Lichter Leven is €777 (incl.)
ja, ik wil graag lichter leven!

Marije Verstraten ~ “Sessies bij Nanna Nicole zijn voor mij een manier om echt aandacht aan mijzelf te besteden, een deurtje open te zetten naar mij. Het voedt mij, laadt mij op en geeft mij altijd precies dat wat ik op dat moment nodig heb om in beweging te komen. Ik begrijp mijzelf nu zo veel beter en ik weet wat ík nodig heb.”

Elkie Jordans ~ “Ik heb een diepere laag in mijzelf (her)ontdekt, de connectie met het AL en rust in het midden van de storm van het leven. Mijn sessies en training bij Nanna hebben mijn laten inzien wat mijn eigen ware pad is in dit leven. Nanna is zachtaardig, meevoelend en heel helder. Geen gezweef, geen elitair gedoe.
Het is puur. Echt.”

Laura Rebel ~ “Woorden geven aan wat Nanna haar sessies precies met je doen, vind ik moeilijk. Ik heb zowel individueel als in groepsverband haar werk ervaren. In beide gevallen kwam er ‘oud zeer’ naar boven waarvan ik dacht dit allang een plekje te hebben gegeven. Maar die plek bleek de lade van een diepe vriezer. Nanna begeleidt je in de sessies door het stellen van vragen, op de juiste momenten stil te zijn en je ondersteuning te geven als er hevige emoties naar boven komen. Juist die begeleiding maken Nanna en haar sessies speciaal. Ze voelt precies aan op welke momenten je wat nodig hebt. Dat is in mijn ogen een gave. En ook de reden waarom ik het meer dan waard vind ruim 2 uur in de auto te zitten. Lieve Nanna Nicole, bedankt voor je inzichten en begeleiding. Het leven voelt op de moeilijke stukken absoluut lichter.

“shadow work is the path of
the heart warrior”
~ carl jung ~

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

3 + 9 =