Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden,
als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug.

Althans, het gaat natuurlijk veel verder terug. De ervaring leert, ook mijn ervaring, dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En wellicht herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”. Je voelt dat je iets bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet?

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, de heks, een wizard, een God(in), de bron…
Om daar weer mee in contact te komen, is ongelooflijk helend. Steun geven.
Een nieuwe vorm van zachte draag- en daadkracht.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw Moederlijn, ga je op een ander niveau een dieper begrijpen
en ervaren voor jij in essentie Bent, voorbij allerlei lagen. Je kunt daar laten wat niet van jou is.
Meenemen wat dienend is, in dit leven, voor jou. Heler zijn.

Je gaat deze dag o.a. reizen op de drum naar jouw Voorouderveld. En, je gaat (letterlijk) tot 7 generaties terugstappen in jouw Moederlijn. Om vervolgens het collectieve Moederveld te ontmoeten en daar te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is: helend & verhelderend.

Het enige wat er van jou gevraagd wordt overgave aan het Veld, zodat gezien, gehoord en ervaren kan worden wat gezien, gehoord en ervaren wil worden, via deze Moeders, jouw voormoeders…

Voel je Welkom op deze speciale Moederdag!
13 mei 2023

Voor alle vrouwen, moeders en dochters, mannen, vaders en zonen… Een moeder hebben we allemaal.

Deze dag staat gepland in de prachtige Kerk van Op Hodenpijl. Alleen dat is al een feestje.

Kosten zijn €111 voor de hele dag, inclusief lunch & thee.
De dag is van 10.00 tot 17.00 uur

Als je vragen hebt, bel of mail mij gerust: 06 55150428 / welkom@medizijnsvrouw.nl

reserveer hier jouw plek
lees hier meer over wat het werken in de voorouderlijke moederlijn kan brengen

Esseline van der Sande ~ “Ik voel me reconnected en dankbaar deze voorouderdag bij Op Hodenpijl samen met een mooie vrouwen groep én onze dochter te hebben mogen beleven. Ik heb diepe inzichten en innerlijke verschuivingen gekregen, waardoor ik echt meer rust, helderheid en verbondenheid ervaar in mijn moederlijn. Dank jullie wel voor de prachtige dag, mooie begeleiding en betrokkenheid.”

Lia van de Weede ~ “De voorouderdag heeft veel los gemaakt bij mij. De dagen daarna kwam de ontlading en de inzichten in het ‘oud zeer’ en ‘de ballast’ die ik al zo lang meedraag/meegedragen heb uit mijn moederlijn. Het heeft mij ook een heel andere kijk en gevoel over mijn moeder gegeven. Ik geef het tijd om dat de laten bezinken. Ik wil je heel erg bedanken voor deze dag.”

Martine Visser ~ “Graag wil Ik jou en Valentine danken voor de mooie en intense Voorouderdag die je organiseerde. Wat een mooie ervaringen werden er gedeeld. Ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen ervaren en ik heb veel geleerd van wat anderen deelden. Bovendien was het heerlijk in het gezelschap van zoveel vrouwen te zijn. Een harte dank voor het neerzetten en vormgeven van deze fantastische dag.”

Marianne Kunsel ~ “Wat een prachtige dag zeg! De ervaring dat je gesteund wordt door de generaties achter je en dat het voelbaar is; ze zijn er! De woorden van mijn oermoeder ‘open jezelf in zachtheid’ ontroerden mij en raakten mij diep. Ik ben blij dat ik mijn weerstand losgelaten heb. Dat ik niet naar de kappers afspraak ben gegaan, maar naar deze prachtige waardevolle samenkomst.” 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

11 + 13 =