opstellingsdagen

zuivere voeding voor jouw Zijn

 

“we are all just walking each other home”
~ ram dass ~

Wil jij graag…

 • kennis maken met de wijsheid vanuit het sjamanisme?
 • meer Verdieping in jouw Zijn?
 • Inzichten en handvatten om (ver) nieuw(d)e stappen te kunnen zetten op jouw Pad?
 • dichter bij je eigen kern & waarheid, jouw Zelf zijn?
 • eventuele blokkades/oud zeer/trauma’s doorvoelen, zien wat er onder of achter ligt?
 • meer Bewustwording op een diepere laag?
 • het zuivere contact met jezelf hervinden, de natuur, het kleinste, het Grootse, Alles…?
 • Liefde voor (de magie van) het leven?

Sjamanisme.

Al sinds ik mij kan herinneren, kreeg ik bij het woord al een kriebeltje in mijn buik, alsof het een beetje ging zingen in mijn systeem. Een soort verliefdheid wat ik niet wist te plaatsen. Totdat er jaren geleden (eindelijk!) een training op mijn pad kwam, waar ik in kon stappen. Een pad waar ik nooit meer vanaf ben gestapt… Het bleek één gróót Thuiskomen. En dat gun ik iedereen… Dat gun ik jou. Op jouw eigen unieke Wijze.

Het reizen en de sjamanistische training gaven mij een gevoel van thuiskomen, herinneren wie ik ben en lieten me zien wat er van nature al in me zit. Veel inzichten. Gehoord worden zonder oordeel en met heel veel begrip.

Myrtle Vreedenburgh

Wat brengt deze training Sjamanisme jou?

Natuurlijk heb ik er eigenlijk helemaal niks over te zeggen wat deze training jou zal brengen. Dat is zó persoonlijk, daar ga ik niet over… 

Het is mijn ervaring dat je je vrijer zult gaan voelen, lichter, helderder en met meer begrip naar het leven zoals het zich aandient. Dichterbij jouw eigen natuur (kunnen) blijven. 

Je zult ervaren dát er meer is. Dat de magie van het leven in jou zit. En dat alles, álles verbonden is met elkaar. Nog beter weten waar je vandaan komt, je weer herinnerend.

Je gedragen voelen en meer ruimte om je heen ervaren.

De ervaringen die je op doet, zul je de rest van jouw leven met je meedragen. In verbondenheid met je zelf, de ander, en het grote geheel.

Ik neem je heel graag weer een stukje mee op jouw Pad naar (heel) Zijn, in verbinding met de en jouw Natuur..

Wat kun je verwachten?

Tijdens de basistraining reizen we door de vier windrichtingen, verbonden met het Medicijnwiel, de cyclus van het leven, en daarmee de cyclus van Alles. Elke bijeenkomst openen we eerst de cirkel, door de vier windrichtingen uit te nodigen en de krachten van Moeder Aarde en Vader Hemel.  Er is een deelronde, waar je écht de ruimte krijgt om woorden te geven aan jouw binnenwereld. Trancereizen (reizen op het geluid van de drum) komt iedere avond terug, zodat je hier steeds bekender mee raakt. Je zult steeds makkelijker naar andere werelden reizen, om daar jouw Wijsheid te ontmoeten, op welke manier dan ook. 

1. Jouw krachtdier(en) ontmoeten

We beginnen in het Oosten: een avond reizen op de drum naar andere werelden. Puur. Zuiver. Waarbij je uitgenodigd wordt om jouw krachtdier(en) te ontmoeten. Een nieuw begin maken. Opnieuw kennis maken met andere werelden. Werelden die wij in het dagelijkse leven van nu een beetje vergeten zijn…

2. Verbinden met de klank van jouw Ziel

De tweede avond staat in het teken van het Zuiden: verbinden, met elkaar, en vooral met jouw Zelf. Verbinden door middel van klank; je zelf laten horen, voor jezelf en voor de ander. Maar dan op een heel ander niveau dan normaal. Het is geen zingen. Het is verbinding maken met de klank, het Lied van jouw Ziel. Als je haar eenmaal hebt ontmoet, dan gaat zij ook nooit meer weg, en misschien herken je haar nog… Het is een lied om jezelf mee te helen, en ook de ander. We gaan luisteren en ontvangen wat gehoord wil worden…

3. Het Medicijnwiel

We reizen door naar het Westen, de richting van jouw Ware Zelf. Deze avond ga je jouw (hele) levenspad lopen met de hulp van het Medicijnwiel. Hoe was het om geboren te worden? Waarom ben je hier gekomen? Het lopen van jouw levenspad geeft altijd nieuwe inzichten, nog beter weten wie je werkelijk bent en heel vaak een diepe vorm van rust over het ‘waarom’ je hier bent gekomen, en wat jij te brengen hebt in deze Wereld: jouw Medicijn. 

4. De Voorouders

De laatste avond eren we het Noorden, de richting van de Voorouders. Jouw Voorouders. Met de hulp van een voorouderopstelling, welke 7 generaties terug gaat, zul je op een andere manier, een ander niveau kennis maken met de energie van jouw voorouders. Een prachtige manier om dat wat niet van jou is, terug te geven, of om juist de oorspronkelijke Kracht te voelen van jouw voorouders en deze weer terug te brengen naar hier, bij jou. 

Ik heb tijdens de training een diepere laag in mij (her-) ontdekt, de connectie met het AL en rust in het midden van de storm van het leven… Nanna Nicole kan je als spirituele gids begeleiden en helpen met allerlei levensvraagstukken. Ze laat je inzien wat jouw eigen echte pad is in dit leven. Je hoeft je alleen maar open te stellen, en mee te gaan.

Elkie Jordans

Praktisch

 • ik werk voor deze training bewust met maximaal 6 deelnemers, zodat er genoeg persoonlijke & oprechte aandacht.
 • 4 avonden helemaal van & voor jou, jouw Ziel & Zaligheid.
 • 4 avonden in een prettige, veilige omgeving, waar alles welkom is.
  de training vindt plaats in de bedding van mijn ruimte voor lichaam en ziel: Koek & Hopi in Scheveningen.
 • extra… mocht je na deze training er voor kiezen om de Verdiepingstraining in te stappen, dan krijg je 10% korting op de Reis van Jouw Leven.
 • Startdata 2023

De investering is jouw Natuur =  €400

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken.

3 + 7 =