🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

Klinkt best dramatisch, I know: de Dood van de Sjamaan.

Wanneer iemand deze kaart trekt uit het kaartendeck van Jamie Sams (Moeder Aarde kaarten) is er vaak een soort zucht van ‘oh-ohhh’ hoorbaar… De dood… Spannend…

En ja, de dood heeft wel een beetje een ‘slechte’ reputatie… Het sterven, als in het Aardse leven verlaten, kan ik ook spannend vinden. Daar ben ik nog lang niet aan toe.

En, de dood kent meerdere verschijningsvormen. Ik citeer een deel van de omschrijving uit de Moeder Aarde kaarten, omdat dit precies is waar deze dag over mag gaan:

“… Het leven is als de beweging op het Levenswiel. Aan niets komt een einde, zonder dat dit ook een nieuw begin is… De schaduwkant van het Zelf die groei remt, wordt voortdurend gedwongen om te sterven. Deze ‘doden’ doen zich dagelijks voor in de vorm van angsten, twijfels, ‘slechte’ gewoonten, negatieve gedachten, eigendunk…

… Deze ‘doden’ markeren een spirituele vooruitgang en spreken over het vermogen in Schoonheid te Gaan. Elke dood van een deel van de Schaduw kondigt de geboorte aan van een nieuw talent of een (ver)nieuw(d)e / herinnerde Gave die zich in het Zelf bevindt. Elke overwinning op een deel van het Zelf dat niet in Schoonheid Gaat, is op zichzelf een wedergeboorte…”

Dus, de vraag voor deze verdiepende en verstillende dag is:

Wat mag er sterven in jou? Wat is klaar om te gaan?

Zodat er ruimte kan ontstaan voor iets Nieuws?
Een kleine of grote wedergeboorte, een Herinneren, een nieuw Weten…

Fijn om dit samen met een kleine groep zielsverwanten te onderzoeken. Tijdens de (bijna) kortste dag van het jaar. Wanneer de sluiers tussen de werelden het dunste zijn. En het makkelijker is om toegang te krijgen tot de ongeziene werelden…

Een mooie dag om te reizen op het altijd liefdevol omarmende geluid de drum. Ervaren. Voelen. Kijken. Zien. Opstellen. Met elkaar. Jezelf. Het Levenswiel. En de krachten van het Noorden: in een vorm van rust. Bezinning. Stilte… Overgaan… Om jezelf voor te bereiden op het Nieuwe.

🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

Praktisch

Vrijdag 22 december 10.00 ~ 17.00

✨ max 6 deelnemers, dus genoeg persoonlijke & oprechte aandacht.
✨ zegt jouw hart ‘JA!’, wacht dan niet te lang met reserveren…
✨ locatie: Koek & Hopi, Keizerstraat 40B in Scheveningen
✨ kosten: €133 (inclusief lunch)

Van Ziel tot Zijn, zie ik jou heel graag!

liefs,
Nanna

reserveer hier jouw plek

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!