🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

Shamanic Spring Equinox:
het Licht in jou.

Het licht verwelkomen.
In jezelf.
Om je heen.
Vooral, in jezelf.

Het lijkt soms wel makkelijker om het donker ‘op te zoeken’. Het licht helemaal toe laten? Oeh. Dat is misschien nog wel spannender?

Ten diepste ben ik er van overtuigd dat we hier zijn om ons stralendste stralende licht te leven. Onze gekte, onze waanzin, ons Alles! Het leven te leven waar je licht van gaat geven. Schaamteloos.

En geloof mij, ik ben geen fan van de ‘alles-is-liefde-en-licht-club’. Nee, echt niet. Ik ken en weet het donker. Het is er allemaal. Ontkennen heeft geen zin. Het licht in jezelf verankeren heeft wel zin…

Deze avond staat in het teken van het écht verwelkomen van het licht in jou. Jóuw Licht. Hoe dat er ook uit mag zien. Reizen op de drum, naar jouw Licht. En het altijd geduldige en heldere Medicijnwiel vragen om samen met haar te ervaren hoe het vóelt, als jij jouw licht leeft!

Zodat je deze ervaring mee kan nemen, en jezelf kunt blijven herinneren. Ook als het wat donkerder voelt…

🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

Praktisch

Woensdag 20 maart 19.00 – 22.00

✨ max 7 deelnemers, dus genoeg persoonlijke & oprechte aandacht.
✨ zegt jouw licht ‘JA!’, wacht dan niet te lang met reserveren…
✨ reserveren kan via de knop onderaan.
✨ locatie: Koek & Hopi, Keizerstraat 40B in Scheveningen
✨ kosten: €77

Vragen zijn altijd welkom. Mail mij of bel 06 398 318 41.

Van Ziel tot Zijn, zie ik jou heel graag!

liefs,
Nanna

reserveer hier jouw plek

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

10 + 14 =