tot de kern

helderheid in het moment

 

“to remember who you are,
you need to forget
who they told you to be.”

In alle eerlijkheid…

Mijn ervaring heeft mij geleerd dat 1 sessie fantastische resultaten geeft, welke nog lang doorwerkt en bij je zal blijven. En, mijn ervaring heeft mij óók geleerd, dat voor grote(re) veranderingen of vragen het echt goed is om een periode met regelmaat terug te komen.

Los van het feit dat we dan écht nog meer de diepte in kunnen, bouwen we tijdens een wat langer traject een mooie vertrouwensband op. Ik leer jou beter kennen, jij leert mij (en mijn werkwijze) beter kennen, wat oprecht meer ruimte geeft voor verdieping.

Dat gezegd hebbende, ben ik ook van mening dat het mogelijk moet zijn om in het moment, als dat voor jou ‘nodig’ voelt, een enkele sessie te kunnen boeken. Dus…

1 sessie om helderheid, rust en ruimte te creëren
rondom een vraag of verlangen:

Voor een sessie nemen we 2 – 2,5 uur de tijd. Op die manier er is tijd genoeg om jouw vraag echt kristalhelder te maken en in alle rust te kunnen laten ontstaan wat mag ontstaan.

Van tevoren hebben we (kort) contact en krijg je de mogelijkheid om mij te schrijven waar je voor komt. Met dit schrijven begint jouw proces al, want door de dingen op te schrijven, ontstaat er al meer helderheid over jouw ‘waarom’.

Het is vaak zo dat onder jouw initiële vraag, eigenlijk een heel ander (diep) verlangen zit.

Ongeveer een week na onze afspraak, zal ik even bij je inchecken en vragen hoe het bij je gaat, hoe je de sessie hebt ontvangen en of er nog ‘losse’ eindjes zijn.

Mocht je na een sessie besluiten om alsnog een traject in te stappen, omdat dat goed voelt, dan krijg je 10% korting op het betreffende traject.

De waarde van 1 sessie is €250 (incl.)

ja, ik wil graag een afspraak maken!

Juliette Oden ~ “Mijn ervaring tijdens mijn sessie is bijna moeilijk te omschrijven met woorden. Nanna stelt de juiste vragen en laat jou de sessie ‘leiden’ zonder het proces uit handen te geven. Ze ondersteunt en moedigt aan echt je eigen intuïtie te volgen. Nanna helpt je om je energie beter te begrijpen, de energie die er mag gaan stromen. Ze tapt in op jou en is daarin heel eerlijk wat er gebeurt. Tijdens mijn sessie ontstond er uiteindelijk een opstelling. waarin zij een belangrijk persoon representeerde. Ze voelde perfect in op de energie die eromheen hing, wat confronterend en tegelijkertijd bevestigend was. Wat Nanna hierin speciaal maakt is dat ze mij daarmee onbewust/bewust confronteerde met mijn emotie en gedrag met betrekking tot deze persoon. Ik heb zo’n enorm nieuw inzicht gekregen in mezelf en de gehele situatie. Ik merk het nog steeds, de manier hoe ik nu reageer op dingen en mijn nieuwe houding mbt deze persoon heeft mijn relatie enorm versterkt, gezorgd voor enorme bevrijding van blokkades. Het is zo fijn als iemand eerlijk confronterend kan zijn op een mooie, vriendelijke en leerzame manier. Dan kun je echt stappen maken.”

Maud Koppelaar ~ “Onze sessie heeft behoorlijk wat gedaan. Stukken die energetisch kracht zijn bijgezet en ook bevestiging van mijn eigen gevoel. Zowel in de opstelling als tijdens ons praten. Beiden hebben op hun eigen manier veel gedaan. Het voelen van mijn intuïtie, mijn weten, mijn energie en mijn zijn. Ik voelde me gehoord en gezien. Je benoemde dat ik een ‘Heyoka’ ben en ik herkende deze naam tijdens ons gesprek niet. Toen je het uitlegde zeker wel. Ik heb na de sessie erover gelezen en toen realiseerde ik me dat dit volgens mij al eerder tegen mij is gezegd. Misschien dat ik het toen niet goed wist te ontvangen. Of het niet wilde… Misschien door een stukje verdriet… Zoals je zei: je voelt het wel. Ik blijf nu bij mijn gevoel, en ik moet zeggen dat dit deel in ons gesprek echt fijn was. Ik vroeg je: wat kan ik hieraan doen om dat te voorkomen? Je antwoord was kort, maar heel belangrijk voor mij te horen en voelen: “niets, jezelf zijn”. En bij mensen zijn die mij waarderen. Dank je wel voor alles.”

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!