Deze dag is vol geboekt. Dank je wel voor je interesse. Hopelijk tot een volgende keer!

 

Alles wat jij nu, in dit leven bij je draagt, wie jij bent geworden,
als vrouw, als man, gaat 7 generaties terug.

Althans, dat gaat natuurlijk nog veel verder terug. En ‘men’ zegt dat dit deel van jouw voorouderlijke geschiedenis nog echt voelbaar is, in en door jou.

Natuurlijk ben jij jouw eigen unieke jij. En misschien herken je ook een gevoel van: “dit is niet van mij”.
Je voelt dat je ‘iets’ bij je draagt, en dat ‘iets’ klopt niet met hoe jouw leven nu ís: een emotie, een patroon wat je maar niet doorbroken krijgt, een zwaarte, een leegte, een onverklaarbaar verdriet?
It could be anything…

Of, je voelt dat er kwaliteiten in jouw verborgen zitten, die je (nog) niet écht kunt léven! In jouw voorouderlijke lijn, zit of leeft een oerkracht, het goddelijke, de krijger, … Om daar weer mee in contact te komen, kan ongelooflijk helend Zijn. Steun geven. Een nieuwe vorm van hartgedragen daadkracht.
En de mogelijkheid om deze kwaliteiten weer helemaal te integreren in jouw leven.

Door (letterlijk) terug te stappen in jouw voorouderlijn, krijg je op een ander niveau een dieper begrip voor jij bent geworden. Je kunt daar laten wat niet van jou is. De energie, een dieper weten, meenemen die wel dienend is, in dit leven, voor jou, en de jouwen.

Je gaat deze dag o.a. reizen op de drum naar jouw Voorouderveld. En, je gaat tot 7 generaties terugstappen in jouw Voorouderlijn (vader- of moederlijn). Om te voelen, te ervaren wat zij jou nog door willen geven. Om vervolgens het collectieve Vader- of Moederveld te ontmoeten en daar te ontvangen, te ervaren wat voor jou van belang is: helend & verhelderend. Het enige wat het van jou vraagt is overgave aan het Veld, zodat gezien, gehoord en ervaren kan worden wat gezien, gehoord en ervaren wil worden.

Je bent welkom op deze bijzonder dag!

Voor alle mannen, vaders en zonen, vrouwen, moeders en dochters…

Kosten zijn €111 voor de hele dag, inclusief lunch & thee.
De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur

Je bent welkom in mijn heerlijke ruimte Koek & Hopi, in Scheveningen.

Als je vragen hebt, bel of mail mij gerust: 06 55150428 / welkom@medizijnsvrouw.nl

lees hier meer over wat het werken in de voorouderlijke veld kan brengen

Esseline van der Sande ~ “Ik voel me reconnected en dankbaar deze voorouderdag bij Op Hodenpijl samen met een mooie vrouwen groep én onze dochter te hebben mogen beleven. Ik heb diepe inzichten en innerlijke verschuivingen gekregen, waardoor ik echt meer rust, helderheid en verbondenheid ervaar in mijn moederlijn. Dank jullie wel voor de prachtige dag, mooie begeleiding en betrokkenheid.”

Lia van de Weede ~ “De voorouderdag heeft veel los gemaakt bij mij. De dagen daarna kwam de ontlading en de inzichten in het ‘oud zeer’ en ‘de ballast’ die ik al zo lang meedraag/meegedragen heb uit mijn moederlijn. Het heeft mij ook een heel andere kijk en gevoel over mijn moeder gegeven. Ik geef het tijd om dat de laten bezinken. Ik wil je heel erg bedanken voor deze dag.”

Martine Visser ~ “Graag wil Ik jou en Valentine danken voor de mooie en intense Voorouderdag die je organiseerde. Wat een mooie ervaringen werden er gedeeld. Ik ben dankbaar voor wat ik heb mogen ervaren en ik heb veel geleerd van wat anderen deelden. Bovendien was het heerlijk in het gezelschap van zoveel vrouwen te zijn. Een harte dank voor het neerzetten en vormgeven van deze fantastische dag.”

Marianne Kunsel ~ “Wat een prachtige dag zeg! De ervaring dat je gesteund wordt door de generaties achter je en dat het voelbaar is; ze zijn er! De woorden van mijn oermoeder ‘open jezelf in zachtheid’ ontroerden mij en raakten mij diep. Ik ben blij dat ik mijn weerstand losgelaten heb. Dat ik niet naar de kappers afspraak ben gegaan, maar naar deze prachtige waardevolle samenkomst.” 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!