zielsgelukkig

het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven…

 

Het grote Verlangen…

Dit traject is eigenlijk precies wat ik zelf zo nodig had in tijden dat het niet heel erg goed ging met mij… Om écht samen met iemand mijn thema’s te bekijken, op een niveau waar het verstand en het (toch-al) weten even niet mee hoeven te doen. Maar écht helderheid krijgen, en écht de veranderingen in mijzelf kunnen integreren.

Iemand bij wie ik met al mijn vragen terecht kon. En die mij heel helder door de dieptes in mij kon begeleiden. Waar ik mijzelf weer helemaal kon ontmoeten en bij wie eigenlijk geen vraag te gek is…

Wat gaan we doen om het Zielsgelukkige deel van jou weer helemaal welkom te heten?

In 7 sessies reis je door jouw (familie) systemen, is er genoeg ruimte en tijd om eventuele trauma’s op liefdevolle wijze er te laten zijn, zodat deze kunnen verzachten, jouw fysieke gezondheid krijgt – indien gewenst – aandacht, de mogelijkheden, vragen en thema’s zijn eigenlijk oneindig.

Je zult (heel) veel ervaren, leren, heldere inzichten krijgen, jezelf vrij(er) maken, weer gaan vertrouwen op je gevoel, en nieuwe werelden ontdekken. Alles zichtbaar maken.

Een heel persoonlijke reis die volledig afgestemd is op jou, wat jij nodig hebt, wat zich laat zien in jou. Zodat je, weer vanuit de verbinding met jouw eigen Bron, jouw leven op een hele nieuwe, vrijere eigen wijze kunt gaan leven. Jouw eigen authentieke Zijn. Zielsgelukkig. Ongeacht…

Wat ontvang je in dit traject?

  • 7 sessies van 2 uur: deze uren kun je ook anders indelen, bijvoorbeeld in 4 langere sessies.
  • inclusief (persoonlijk) intake.
  • inclusief de mogelijkheid om tussentijds contact te hebben via mail of telefoon.
  • eventueel ‘huiswerk’ om jouw ervaringen nog meer diepgang en gronding te geven.
  • 9 maanden om jouw sessies in te plannen.
  • de kosten van dit traject is €1234 (incl.)
ja, ik wil graag weer zielsgelukkig zijn…

Sandra ~ “Nanna heeft het natuurlijke vermogen om licht te schijnen op mensen, waardoor je jezelf durft toe te staan om op een liefdevolle wijze te transformeren. In zowel haar persoonlijke sessies als groepssessies, zoals het lopen van het Medicijnwiel en trancereizen, creëert zij een warme sfeer waardoor je je kunt overgeven aan álles dat gezien mag worden. Alle inzichten die ik tijdens deze sessies op doe, neem ik mee in mijn dagelijkse leven en helpen mij herinneren dat ik een uniek wezen ben, onderdeel van het Grote Geheel. Ik ben mij weer bewust geworden van het feit dat ik één bent met de natuur en Moeder Aarde. En dat wij allemaal met elkaar verbonden zijn…” 

Bernadette Keogh ~ “I was completely new to this modality of healing and personal growth, but I have found healing and growth on a completely different level. Nanna Nicole is a very wise and skilled Medicine Woman, offering a unique service that is highly personalized. Thank you for the sacred and healing space you hold for me, for us, and your supportive and honest guidance.”

Melany Jonkman ~ “Het is lastig om woorden te geven aan zo’n persoonlijk innerlijk proces als je onder de liefdevolle begeleiding van Nanna de dieptes van je ziel gaat onderzoeken. De sessies waren zeer verhelderend en fijn. De tools die Nanna aanreikt zijn voor het leven. Met haar humor, relativeringsvermogen, oprechte aandacht en geduld creëert ze een veilige omgeving waarin alles er mag zijn.
Toen ik begon aan dit traject was ik een wandelende open wond. Zo zwaar en zwart en heftig het verdriet in mijn buik hing de eerste dag, zo is dat veranderd in een lief klein lichtgrijs wolkje. Vele veranderingen doorgemaakt. Als ik terugkijk heb ik mogen bereiken waar ik voor kwam. Onder de liefdevolle begeleiding van Nanna Nicole heb ik diep in mezelf mogen duiken en heb ik woorden en tranen kunnen geven aan diepe trauma’s. Ik voel me dankbaar en vol liefde voor wie ik ben.

“who we truly are,is far greater,
than who we wish to be.”
~ thunder strikes / deer tribe ~

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

3 + 15 =