beroepsvereniging & vergoedingen

 

 

 

CAT beroepsvereniging

Ik ben lid van beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten).

Hiermee voldoe ik aan de eisen die gesteld worden aan het heben van een praktijk. Wel heb ik er uiteindelijk voor gekozen om niet meer vergoedbaar te zijn. De vergoedingen worden ieder jaar minder en de kosten (én vereisten) steeds hoger.

Ik zie het als redelijk zinloos om verplichte bijscholingspunten te moeten halen, die niet passen binnen het werk wat ik doe…

Weet dat ik er zorg voor draag om mijzelf scherp te houden en mijzelf regelmatig aan trainingen of andere vormen van zelfontwikkeling toeleg, zodat ik weet waar ik zelf ‘sta’.

Praktijkgegevens

  • KvK# 27185080
  • Licentiecode CAT: CM3075-01-01-20
  • BTW# NL002042443B71
  • IBAN# NL70 TRIO 7956 54 (Mano.nu)

GAT geschillen

Als lid van Collectief Alternatief Therapeuten (CAT) ben ik tevens lid van het GAT (Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat ik volledig aan de Wkkgz voldoe. Ik ben aangesloten bij een rijks erkende, complementair gespecialiseerde en volledig onafhankelijke Wkkgz geschilleninstantie.

Betaling in termijnen

Wanneer je een sessie, traject of training in termijn wilt betalen, dan is dat mogelijk. Neem hierover contact met mij op voor de voorwaarden via welkom@demedizijnsvrouw.nl.

Te duur?

Passen mijn sessies/trainingen niet binnen jouw budget, en voel je wel dat je bij mij op de juiste plek bent? Schroom niet om met mij contact op te nemen. We vinden vast een passende oplossing.

Ik zie jou.

Als je nog vragen hebt of kennis wilt maken, dan hoor ik dat graag. Let me know!

7 + 6 =