trainingen

sjamanisme & systemisch werk

 

“to remember who you are,
you need to forget
who they told you to be.”

Ieder seizoen is het mogelijk om een basis- dan wel verdiepingstraining in te stappen. Trainingen waar ik zelf net zo van kan genieten als de deelnemers. Niks mooiers dan op deze manier kennis door te geven, kennis vooral door het ervaren.

Beide trainingen geef ik heel bewust in kleine(re) groepen. Hierdoor is er ook écht tijd en ruimte om te delen, te helen, helemaal te kunnen zakken jouw Zijn en met elkaar. De ervaringen eigen maken. Jouw eigen Wijsheid ophalen. De wereld(en), jouw eigen leven, door andere ogen beleven…

Alle trainingen zijn vooral heel veel zélf ervaren. Het is mijn jarenlange ervaring, dat juist door doen-doen-doen, (her-) ontdekken en vooral je eigen stukken onder ogen komen, je het allermeeste leert. De boeken zijn al geschreven…

De ervaringen en bijbehorende kennis die je mee neemt, gaat een leven lang mee, en kun je zelf toepassen, doorgeven, op welke manier dan ook. Je bent welkom!

verdiepingstraining

sjamanisme & systemisch werk
de reis van jouw leven

Een prachtige waarachtige 7-daagse training,
om jouw (zelf) kennis te vergroten en te verdiepen.
Met het Medicijnwiel als basis voor alles.

Een training voor zowel professionals als particulieren. Zuiver leren & herinneren vanuit ervaren.

basistraining sjamanisme

in verbinding met jouw natuur

4 verbindende avonden om:
… jouw krachtdier(en) te verwelkomen,
… de klank van je Ziel te ontdekken,
… je levenspad te ervaren met het Medicijnwiel,
… voorouderlijke lijnen te helen,
… en veel (trance) reizen op drum.

Arjen Puite ~ “Ik vond het een prachtige Reis van mijn Leven! Het heeft me heel veel gebracht en laten zien. Zowel over mezelf als uit andere ‘werelden’. Vooral het reizen op de drum en de opstellingen hebben mij mooie, verrassende en behulpzame inzichten gegeven in wie ik ben en waar ik uit besta. De Medicijnwandeling in het ‘magische’ bos was echt een hele bijzondere reis voor mij…Qua begeleiding vind ik jou geweldig! De manier waarop jij ruimte geeft aan alles wat zich wil laten zien, en dit ook uitnodigde in mij, heeft mij enorm geholpen nog dieper te voelen en mezelf echt te laten zien. En, om niet (meer) bang te zijn voor wat er in mij leeft.
Deze training kan echt heel veel mensen helpen om meer en meer zichzelf te zijn. Nogmaals bedankt voor het begeleiden van deze mooie Reis, in mijn zelf, mijn hart en mijn gevoel.”

Bernanda Groot Nibbelink ~ “Ik ervaar deze training als een dieper in mezelf gaan, voelen wat daar is en geheeld mag worden. De sjamanistische rituelen helpen me om thema’s aan het licht te brengen. Nanna begeleidt mij daarbij op een liefdevolle en intuïtieve manier, waardoor het heel veilig voelt. De veiligheid van de groep en de overeenkomsten op (pijn-) thema’s bij anderen helpen om te herkennen en erkennen wat er mag Zijn. De dagen brengen mij reflectie (rust), zelfbewustzijn en heling.”

Valentine Schuitema ~ “Ik heb door de training een andere, mooiere kijk op het leven en mijn levenspad gekregen. De avonden waren enorm bijzonder, de reizen, het medicijnwiel lopen, mijn voorouders ontmoeten: het heeft mij echt heel veel gebracht.”

Marliek Klevering ~ “De basistraining sjamanisme heeft er voor gezorgd dat ik mij weer kan verbinden met een deel van mezelf wat ik in dit leven alleen als een soort herinnering kende, een verlangen. In die zin voelden de avonden voor mij als thuiskomen. De avonden worden met heel veel zorg en zorgvuldigheid begeleid en zijn heel authentiek. Ik heb er echt van genoten.”

Aaltje Moesker ~“Ik kijk terug op ochtenden die mij steeds weer hebben verwonderd. Wat een Rijkdom heb ik ontvangen, die mij ook niet meer loslaat, want de Kennis wil zélf ont-dekt worden. Dat geeft mij zo veel zelfvertrouwen! Wat ook zo bij mij past is de natuurlijkheid waarmee jij jouw werk aanbiedt. Geen gekunstelde leerstellingen of methoden. Het is zo eigen.”

“Everything on the Earth has a purpose,
Every disease had a herb to cure it,
And every person a Mission.
That’s the Indian theory of Existence…”
~ Kristal Quintasket ~ Salish

Nieuwsgierig?

Wil je graag persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs.
Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om kennis te maken met het sjamanisme of de Reis van jouw Leven te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem zeker contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

10 + 7 =