de verdieping
sjamanisme & systemisch werk

de reis van jouw leven

“shadow work
is the work of the heart warrior.”
~ carl jung ~

Zeven dagen met een gouden randje…

… waarin je kennis krijgt, je kennis gaat verdiepen, je kunt onderdompelen en vooral gaat ervaren hoe het grootse magische Veld van het Sjamanisme en Systemisch Werk werkt. Voor jou, voor alles en iedereen. Zodat je deze ervaringen en jouw (nieuwe) Weten mee kunt meenemen in de Reis van jouw Leven.

PERSOONLIJK
PUUR
GEGROND
BEVRIJDEND,
VER-REIKEND
DIEP VERBONDEN
MAGISCH

… Kijk je uit naar meer verdieping in jouw leven, naar een groter begrip voor wie jij bent (geworden), zodat je vrij, vrijer, vrij-est door het leven mag gaan?
… Wil je persoonlijk leiderschap nemen over jouw leven, de tijd die jou gegeven is op deze bijzondere Aarde?
… Ben je werkzaam als coach, als therapeut of werk je op een andere manier met mensen, en wil je graag (nog) meer Verdieping brengen in jouw werk?
… en wil je vanuit sjamanistisch & systemisch perspectief jezelf of de mensen die je begeleidt op een diepere laag kunnen ontmoeten?

… dan is deze ervarende training een heel stevig gegrond & prachtig (magisch) traject om dit alles te doorvoelen en te verankeren in je systeem. Veilig. Open. Gelijkwaardig.

Want, het is Tijd, tijd voor jou, om…

 • (nog) beter te voelen wat de natuur, jouw natuur, jouw meest zuivere Weten jou te vertellen heeft.
 • lagen van jezelf af te leggen en zo heel dicht of helemaal bij jouw ware kern, jouw ware Aard(e) en essentie komen. Je helemaal herinnerend wie je in essentie Bent.
 • eventuele trauma’s uit dit leven, en wellicht oudere levens te doorvoelen, op een diepere laag, zodat deze mogen verzachten.
 • een vorm van Rust in jezelf te vinden, doordat je weet wat jij te brengen hebt in deze Wereld: jouw Medicijn weet.
 • jezelf ‘vrij-er’ maken. Vrij van (aangeleerde en opgelegde) patronen. Vrij van dat wat niet van jou is of jou niet meer dient.
 • de leegte die je misschien kunt voelen in jezelf te vervullen met ware ervaringen en jouw prachtige Licht te laten schijnen!
 • volledig aanwezig te Zijn in jouw leven. Dat wat deze Wereld zo nodig heeft! Jou. In volle Aanwezigheid. Er helemaal Zijn.

Goed om te weten…

 • de groepsgrootte is maximaal slechts 4 deelnemers, waardoor je echt helemaal jouw persoonlijke Reis kan maken. Dit is een hele bewuste keuze en uniek.
 • 7 dagen helemaal van & voor jou, jouw Ziel & Zaligheid.
 • 7 dagen in een prettige, veilige omgeving, waar alles welkom is.
 • de training vindt plaats in de ruimte voor lichaam en ziel: Koek & Hopi.
 • Voor jouw aanmelding hebben wij eerst een goed gesprek, om te kijken of deze training is wat jij wilt, en ook om te kijken of wij een ‘klik’ hebben. Dit is belangrijk, omdat we tijdens de training dicht op elkaars Zijn zitten.

De investering voor de Reis van Jouw Leven is €2477 en is inclusief:

 • een persoonlijke intake,
 • 1 individuele sessies twv €250 (in te plannen tijdens de duur van de training),
 • tussentijds contact via mail of telefonisch als dat nodig is,
 • voeding voor het lichaam (en de ziel) gedurende de dag,
 • een veilige omgeving & professionele, ervaren begeleiding,
 • ervaringen die een leven lang mee gaan.

Wat ik heel bijzonder aan de training vind is dat nog voordat het thema van de dag via de mail binnen komt, ik innerlijk al naar dat thema toe werk. Het is altijd zo kloppend! Blijkbaar is de training enorm goed afgestemd op mijn innerlijke reis. Vorige week noteerde ik nog allerlei overtuigingen en patronen die bij mijn moeder in de weg zitten. Daardoor kon ik zien dat ik er al een hoop, die ik had overgenomen voor mijn gevoel, uit de weg heb mogen ruimen bij mezelf en van welke overtuigingen ik nog ‘last’ heb. Tijdens het lopen van het medicijnwiel werd duidelijk dat het ook mijn moeder was die me haar kracht en overtuigingen juist opgelegde. Al met al valt alles dus steeds samen en is het zó kloppend. Dat geldt ook voor alles wat er gebeurt in de groep, hoe we er voor elkaar zijn en hoe alles er in vertrouwen mag ZIJN.” (Bernanda Groot Nibbelink)

”Deze training heeft aan de wieg gestaan van mijn ware transformatie. Als emotioneel wrak kwam ik bij Nanna. Ik heb de fundering van mezelf mogen leggen in haar veilige, warme omgeving. Ik kan terug kijken op een hele mooie, en ook intense tijd waarin mijn schaduwkanten langzaam aan in het licht kwamen. Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Nanna’s scherpe, confronterende, humorvolle, mooie inzichten. De dagen waren zeer verhelderend en fijn. De tools die Nanna aanreikt zijn voor het leven. Deze training heeft mij in een staat van bewustzijn gebracht waarin ik oprecht gelukkig ben met mezelf.” (Melany Jonkman)

“Wat deze training echt onderscheidt van anderen, is de grootte van de groep. Ofwel beter gezegd, klein in aantal, gróót in het krijgen van persoonlijke aandacht en begeleiding. Mijn honger naar (zelf-) Kennis wordt is gestild… Zodra je deze training in stapt, dan brengt dit iets in je op gang, waarbij je essentiële kennis opdoet over jezelf en het leven. Kwetsbaarheid en eerlijk zijn naar jezelf lopen als een rode draad overal doorheen, waardoor er dankbaarheid ontstaat naar wie ik ‘mag’ Zijn! Dit alles in een veilige setting en met de liefdevolle begeleiding van jou, Nanna.” (Aaltje Moesker)

“Nanna, het was een prachtige reis! Ik zit met mijn cadeautjes op de bank en ben intens dankbaar dat ik mee mocht.” (Welmoed Visser) 

Ik heb diep inzicht gekregen in wie ik Ben. Waar ik en mijn patronen vandaan komen. Krachtdieren vinden, leren aanspreken en echt ervaren dat ze mij steunen. De kracht van de klank van mijn ziel is immens en kan ik blijvend toepassen. Opstellingen voor mezelf en als representant intrigeren me. Soms is een trigger genoeg voor dat moment, naast de (ver)nieuw(d)e inzichten. Het werkt! Nanna is een toptrainer. Houd de rode draad vast en reikt je dingen aan die het compleet kunnen maken. Het is veilig en warm en alles mag er zijn. Nanna heeft humor en werkt adequaat. Alles wordt gedaan en gegeven met alle liefde.” (Marcia Renia)

Wil je je aanmelden of heb je vragen?

Stuur mij gerust een bericht als je even persoonlijk contact wilt hebben.
Ik hou van persoonlijk contact. Fijn om je te ontmoeten!