individuele therapie & trajecten

voor een nieuw perspectief

 

“Pain travels through families
until someone is ready to feel it.”
~ Steffie wagner ~

We kennen ze allemaal, ik ook…

de periodes in je leven, momenten, dat het even – of al (veel) langer – niet gaat zoals je het graag zou willen. Om welke reden dan ook. Je zit ergens in ‘vast’, en je weet niet hoe je er uit kan komen.

Het kan gaan om je relatie, gedoe in je familie, het ouderschap valt je zwaar en daar voel je je dan weer schuldig over, je werk past je niet meer, je ervaart een groot (onverklaarbaar) verdriet, er is rouw om een verlies, je gezondheid vraagt of schreeuwt om jouw aandacht, je zit in een burn-out, er is boosheid die je niet kunt plaatsen, er zijn verlangens die maar niet vervuld worden, of – gewoon – het leven zoals het zich om jou heen gevormd heeft past niet meer.

Het dagelijkse leven biedt genoeg uitdagingen waar we soms alleen niet verder mee komen. Eindeloos praten over een probleem helpt ook niet altijd. Of, durf ik wel te zeggen, meestal niet… We zijn namelijk tegenwoordig allemaal zo verstandig, praten kunnen we wel.

Waar het om werkelijk om gaat is; wat vóel je?
Durf je, kun je of wil je kijken naar wat er wérkelijk speelt?
In de onderstroom, in de kern…  Ten diepste?

Dat is waar we naar toe gaan als we aan het werk gaan. Ja, aan het werk. De diepte in, naar de onderstroom, het on(der)bewuste. Om vanuit daar, die diepte, je zelf in een Nieuw Licht te zetten.
In het licht van jouw prachtige authentieke Zelf.

zielsgelukkig

Het grootste cadeau voor jezelf.

 

 • 7 sessies van 2 – 2,5 uur
 • incl. intake & tussentijds contact
 • incl. levensveranderende ervaringen & eigen wijsheid
 • 9 maanden traject

lichter leven

De diepte in, en er weer uit.

 

 • 4 sessies van  2 – 2,5 uur
 • inclusief (online) intake
 • incl. (indien gewenst) tussentijds contact
 • 6 maanden traject

tot de kern

Helderheid in het moment.

 

 • 1 sessie van 2 – 2,5 uur
 • inclusief intake
 • check in, ongeveer een week na jouw sessie
 • korting op een eventueel traject

Aaltje Moesker ~ “Ik kijk terug op ochtenden die mij steeds weer hebben verwonderd. Wat een Rijkdom heb ik ontvangen, die mij ook niet meer loslaat, want de Kennis wil zélf ont-dekt worden. Dat geeft mij zo veel zelfvertrouwen! Wat ook zo bij mij past is de natuurlijkheid waarmee jij jouw werk aanbiedt. Geen gekunstelde leerstellingen of methoden. Het is zo eigen.”

Suzanne Nederstigt ~ “Het traject bij jou heeft mij dichterbij mijzelf gebracht. Inzicht gegeven in waarom ik doe wat ik doe, reageer zoals ik reageer, voel wat ik voel en waar ik vandaan kom. Ik ervaar zó veel meer zachtheid naar mezelf, en durf weer te vóelen! Ik voelde me heel veilig, gezien en gehoord bij jou. In alle vrijheid, eerlijkheid en openheid. Bijzonder om te merken dat jij al VOELT wat er speelt, zonder woorden. Verstoppertje spelen gaat dan niet en dat is écht jou meerwaarde voor mij.”

Joyce Spijker ~ “In 1 sessie heb ik zo veel inzichten gekregen over mezelf en de relatie met mijn ouders die ik niet eerder had. Dit heeft mij veel meer rust gegeven en de mogelijkheid om mij nu anders te verhouden en gedragen. De ruimte om nog meer mijn eigen vrijheid te kiezen, mijzelf als autonoom te zien en niet meer als slachtoffer.”

Wat kun je verwachten?

Mijn werk voelt een beetje als ‘Abacadabra’, gegronde magie. Mensen vragen mij vaak van te voren: wat gaan we dan doen? En, in alle eerlijkheid heb ik daar geen eenduidig antwoord op. Beetje suf misschien, en toch is het zo. Ik werk niet volgens een methode, ik heb geen vaste vragenlijst, ik heb vooral een blanco papier, soms heel veel blanco papieren. En ik heb mijn heldere energie, mijn ervaringen, mijn gegronde kennis en grote vertrouwen in het Weten door juist te vertrouwen op het Niet-Weten. Daarnaast ben ik heel helder afgestemd op de ander. Op jou dus.

yes! ik weet genoeg. het is mijn tijd om volledig mijn leven te leven!

Waar werk ik mee?

Tijdens mijn eigen ontdekkingsreis naar mijn ware zelf, heb ik mijzelf onderweg een prachtige manier van werken aangeleerd. Een heel intuïtieve en tegelijkertijd gegronde way of working. Mijn toolbox bestaat o.a. uit:

 • (familie) opstellingen, in welke vorm dan ook,
 • (trance-) reizen op het geluid van de drum, naar andere werelden,
 • power animal retrieval & soul retrieval,
 • het werken met het voorouderveld,
 • medicijnwandeling in de natuur,
 • de kracht van het medicijnwiel is altijd aanwezig zijn,
 • vormen van regressie therapie,
 • trauma werk,
 • werken met het innerlijke kind,
 • en soms leg ik mijn handen op de zere plek…

Elke vraag, elke sessie, elk verlangen is uniek. Er zijn geen regels. De enige regel is dat jij je veilig voelt, gezien en gehoord. Elke sessie is een reis op zich.

Babette van Lingen ~ “Deze ochtend met jou heeft me zoveel inzichten gegeven. Mega waardevol! En meer… Ik voelde het de dagen er op wel… Was heel moe en voelde me ‘leeg’. Veel emoties kwamen voorbij. Heb lichamelijk ook meer last. Alles kwam binnen in golven. Ik heb het laten gebeuren, het er laten ‘zijn’ ipv manieren zoeken om er weg van te gaan. Door blijven vallen tot ik geland was. En inderdaad: ik ben opgevangen. Nu voelt het lichter. Ik weet waar de pijnpunten zitten en waar ik straks verder mee wil. Ben kalmer en ‘klaar’ voor de operatie woensdag…Mijn reis is pas net begonnen. Het voelt tegelijkertijd als thuiskomen. Pfff, wat een mooie, rauwe, bijzondere dag. Ik kan eindelijk ‘vallen’ en de Aarde vangt me op. Wat een geruststelling. Dank je wel lieve Nanna Nicole!”

Valentina Julia ~ “Onze sessies hebben mij inzichten gegeven die ik zonder jou nog lange tijd uit de weg was gegaan. Je legde je vinger precies op de pijnlijke plek en confronteerde mij, in de meest liefdevolle manier, met onderwerpen die mij een stuk verder zullen helpen op mijn pad van zelfontwikkeling. Het voelt bij jou warm en veilig, je liet me heel duidelijk voelen dat alles er mocht zijn. Dat was fijn en ook verwarrend; want welk masker moet ik dan opdoen? Geen dus. Dat alleen al was een enorm fijne les. Eigenlijk is het niet echt in woorden te vatten. Ik heb het geprobeerd, maar voel dat mijn woorden te kort schieten aan de ervaring die je me cadeau hebt gedaan. Een ervaring die je, wanneer je er volledig voor open staat, zal brengen naar waar je op dat moment bent. Een ervaring die je door middel van bijzondere tools, laat zien waar je pijnpunten liggen en je meeneemt voorbij de oppervlakkige problemen naar een pijn (en oorzaak) die dieper ligt.”

Jouw vraag kristalhelder maken

We gaan eerst samen jouw vraag, en bij een uitgebreider traject jouw levensverhaal, echt helder maken. In een open gesprek. En uit jouw woorden, filter ik, vraag ik door, om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Pratende komen we tot de kern, daar waar de angel lijkt te zitten, en als we daar zijn, dan gaan we aan het ‘werk’.

Het onzichtbare zichtbaar maken

Tijdens jouw proces kijken we, voelen we, ervaren we, vooral jij zelf en komen we daar waar het werkelijk over gaat. Daar waar het ‘iets’ zich werkelijk wil laten zien. En dat kan ALLES zijn: (vroegkinderlijk) trauma, een verdriet, helderheid, inzichten, een grote shift in beleving. Daar waar de ‘dingen’ op hun plek vallen. Daar waar het onzichtbare zichtbaar wordt. Soms letterlijk. In jouw lichaamshouding, aan het licht in je ogen, aan de tranen die vanuit de zuiverste bron kunnen stromen, de zucht van verlichting, de ontspanning op je gezicht: daar zit de Abracadabra, en de magie van dit werk.

Ruimte & nieuw vertrouwen

In een sessie geef ik vooral ruimte. Ik beweeg met je mee. Volledig afgestemd op jou. Zodat je echt kunt (leren) voelen, ervaren, woorden geven, in alle rust, onrust, stilte en ruimte… Want juist in die woordeloze Ruimte vind je wat gevonden wil worden… Je gaat ontdekken wat voor jou klopt. Want als het voor jou klopt, dan past het. Je zal weer opnieuw gaan vertrouwen op wat jouw intuïtie, jouw lichaam, jouw Zijn jou te vertellen heeft. In een open, veilige en heilige Ruimte, geven we de Tijd de tijd om dat te laten ontstaan wat gezien en gehoord en gevoeld wil worden.

Jouw waarheid

Door het werk ga je begrijpen, niet met je verstand, maar begrijpen vanuit je diepste gevoel, jouw systeem, waarom je doet wat je doet, voelt wat je voelt, verlangt naar wat je verlangt. Vanuit dit begrijpen, kun je bijna als vanzelf de ‘dingen’ anders gaan doen. Oplossingen dienen zich vanzelf aan. Met deze nieuwe kennis kom je elke keer een stapje dichter bij jouw waarheid, jouw zielsverlangen. En ik zal je supporten. Steunen. Alles is welkom. Er is weinig wat mij vreemd is…

 

Helderheid & Rust

Het is mijn (jarenlange) ervaring dat het werkt. Op welke manier dan ook. Misschien niet altijd (meestal niet eigenlijk) op een manier die je verwacht, waar je ‘zin’ in hebt, of met een kant-en-klare oplossing. Soms is er tijd nodig voordat de dingen duidelijk worden. En andere keren is het meteen helder en heb je weer genoeg eigen wijsheid terug gehaald om een volgende stap te zetten, dan wel een bepaalde rust in jezelf te vinden.

Mijn weten & niet-weten

Je kunt van mijn verwachten dat ik mijn eigen stukken weet en kén, en deze niet zal projecteren op jou. Ik ga jóu niet dragen, wel jouw proces en alles wat daar bij naar boven komt. Ik ben eerlijk en soms direct. Ook als iets misschien niet ‘leuk’ is om te horen, of te ervaren. Ik zal je liefdevol uitdagen, en ik ga je niet achter je broek aan zitten om eventuele opdrachten wel of niet te doen. Die verantwoording draag je zelf. Ik reis mee, reik aan, raak aan, en Ben er.

(En, wat er ook mag zijn, is zal meestal de eerste zijn om er een gezonde dosis – respectvolle – humor in te brengen, als dat passend is.)

Wat kun je niet verwachten?

 • … kant-en-klare oplossingen, healings of readings. Die geef ik niet. Met een reden: jij hebt er helemaal niks aan als ik jou vertel hoe het zou zitten of jou ga ‘lezen’ (dat doe ik overigens sowieso wel..). Dat beklijft niet. Door zelf te ervaren, te voelen, in jouw Zelf, jouw systeem, is het echt helemaal van jou! De ‘oplossingen’ komen dan als vanzelf: van Zelf.
 • … een van tevoren uitgestippelde route. Jouw reis is jouw reis, en deze is uniek. Ik reik aan wat ik kan, wat ik weet, en ook wat ik niet weet.
 • … een te bereiken ‘doel’, want dat zal jouw proces alleen maar in de weg staan. Je hoeft niets te bereiken, ook geen betere versie van jezelf te worden… Je bent al perfect.
 • … last but not least, de weg naar zelfrealisatie is niet de weg van alleen maar ‘licht & liefde’, regenboog gekleurde eenhoorns, en een donzen wolkenbedje…

De weg naar zelfrealisatie is ALLES:
de modder, de drek, de pijn, de tranen, het ongenoegen, chagrijn, frustratie, woede, en…
ALLES ís welkom. ALLES maakt het (ge)HEEL(d). Welkom jij!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!