contact & locatie

 

 

 

Afspraken of vragen

Voor het maken van een (intake) afspraak of als je vragen hebt, ben ik bereikbaar op 06 39831841 of via mail naar welkom@demedizijnsvrouw.nl.

Parkeren

Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren rondom het Dr. de Visserplein / de Nieuwe Laantjes. Tot 13.00 is het gratis parkeren (in het zomerseizoen tot 10.00). Je kunt maximaal 2 uur parkeren. Indien nodig, heb ik een bezoekersvergunning voor cliënten.

Een andere mogelijkheid is de parkeergarage aan de Badhuisstraat, onder de Hoogvliet. Deze is 24/7 open en is goedkoper dan parkeren op straat.

OV

Tram 1 stopt aan het begin van de Keizerstraat, halte Keizerstraat. Vanaf de halte is het ongeveer 5 minuten lopen. Tram 11 stopt aan de Strandweg, vanaf hier is het ook ongeveer 5 minuten lopen. 

Locatie

Je vindt mij in Koek & Hopi, ruimte voor Lichaam & Ziel. Vlakbij zee, in Scheveningen.

Koek & Hopi zit een beetje verstopt in het oorspronkelijke hart van Scheveningen. Wanneer je de Keizerstraat in loopt richting de zee, dan zit de Ruimte aan de rechterkant, redelijk aan het eind van de straat. Rechts van de de redactie van de Scheveninger zit een groen hek. Deze is open, en daarna loop je door, helemaal tot het eind van het steegje. Kun je het niet vinden, bel mij dan even.

Koek & Hopi

Keizerstraat 40B
2586 BK Scheveningen

Postadres

Pluvierstraat 294
2583 KE Den Haag