2 heerlijke helende dagen volledig in het teken van de
Magie van het Medicijnwiel.

🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

Wie mij kent, of mijn werk, weet dat ik groot fan ben van de (helende) kracht van het Medicijnwiel. De verbinding die het brengt met het Leven zoals het zich laat zien. De cyclus van het leven, en daarmee eigenlijk de cyclus van álles.

Deze dagen duiken we diep in ‘the teachings of the medicinewheel’, zodat je na deze dagen zelf weet hoe je het Medicijnwiel kunt leggen én gebruik kunt maken van de Magie van het Medicijnwiel.

Voor jezelf en/of voor de ander. Op jouw eigen unieke Wijze!

Zoals altijd, werk ik met een kleine groep. Hierdoor is er heel veel ruimte voor vragen, eigen inbreng, Verbinding en Aandacht!

Wat kun je verwachten?

Vrijdag komen we samen, de dag van de Volle Maan. Een dag om kennis te maken en te delen met elkaar; waarom ben je gekomen, wat zijn jouw verwachtingen, wat wil je graag leren?

Daarnaast zul je (veel) gaan reizen op het geluid van de drum, om dichter en dieper bij jouw eigen Medicijn te komen. We dragen namelijk allemaal ons eigen unieke Medicijn in ons. En dat heeft niets te maken met pillen uit een potje. Een Medicijn is een kwaliteit: dat wat jij te brengen hebt in deze Wereld. Jouw helende kwaliteit.

We gebruiken zowel de vrijdag als de zaterdag om de krachten van de Vier Windrichtingen, Moeder Aarde & Vader Hemel te ervaren en te onderzoeken. De belangrijkste ‘ankerpunten’ op het Medicijnwiel. Er is veel over geschreven, het Medicijnwiel is oer oud, en het is (voor mij) belangrijk dat jij, dat wij, ook hier onze eigen ideeën, visies en ervaringen aan kunnen toevoegen. Dat wat past bij deze Tijd.

Aan het eind van deze dagen weet je hoe je jouw Medicijnwiel kunt leggen, én daarin jóuw Medicijn kunt (her-) ontdekken, dan wel je weer herinneren.

Je gaat naar huis met gegronde kennis over het Medicijnwiel en hoe je dit toe kunt passen in jouw leven of werk, én – hopelijk – wetende wat jouw Medicijn is, wat jij mag delen in deze wereld…

Praktisch

– vrijdag 29 september 10.00 – 18.00
– zaterdag 30 september 10.00 – 18.00

✨ max 6 deelnemers, dus genoeg persoonlijke & oprechte aandacht
✨ een heel weekend voor jou, jouw Ziel, Zaligheid & Medicijn
✨ jouw investering is €333, incl. 2x (verse) lunch & snacks.
✨ wil je ergens overnachten, dan kan ik je wellicht op weg helpen.
✨ je hoeft niets mee te nemen, alleen jouw Zelf.
✨ locatie: Koek & Hopi, Keizerstraat 40B in Scheveningen

Als je eerst (telefonisch) kennis wilt maken, met mij, dan is dat vanzelfsprekend helemaal prima.
Mail (of bel) mij even zodat we een goed moment kunnen plannen.

reserveer hier jouw plek

Aaltje: “Wat is dit weekend goed geweest!!!!! En wat ik zo bijzonder vind, is, dat de kennis en de ervaringen, doorwerken, er nieuwe inzichten zijn, bevestiging, en óók een plek krijgt en zich bestendigd.
En… Je bent nog niet van mij af, want tijdens/na het weekend groeide het verlangen nóg meer naar de jaartraining…!”

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

12 + 13 =