systemic journey
vrouw zijn

 

Vrouw Zijn.
Volledig Vrouw Zijn.
Unapologetically…
Ongeacht…

Wat betekent dat voor jou?

En, voelt het alsof er nog iets in de weg staat? Om die Vrouw te kunnen leven?

Hoe beweeg jij je als vrouw door dit leven?
Als dochter?
Als moeder?
Als partner?
Als (klein) meisje?
Als vrouw ‘alleen’?
Hoe verbind je je met andere vrouwen?

Waar loop je tegen aan?
Wat mag Anders?

Wat mag sterven in jou?
Zodat het nieuwe geboren kan worden?

Zo veel vragen…
Zo veel diepere lagen…

Ga je mee, Vrouw? Op ontdekkingsreis?

🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

Voel je een ‘ja’ in je hart, in je ziel om dieper in te gaan op wat Vrouw Zijn voor jou betekent? Laat het mij (op tijd) weten. Er is ruimte voor maximaal 6 vrouwen, dus de groep zal altijd klein blijven met voldoende ruimte, tijd en aandacht voor iedereen.

Voor deelname krijg je de mogelijkheid jouw vraagstuk rond het thema te omschrijven door middel van een brief. Aan de hand van de ingestuurde brieven, bereid ik mij voor.

Er is geen garantie dat precíes jouw vraagstuk wordt opgesteld. Wel kun je er volledig op vertrouwen dat iedere opstelling – ook als je representant staat – inzicht brengt op precies dat stuk wat jij nodig hebt. Het klopt altijd.

Ik werk altijd – bewust – met kleine groepen. Voor deze dag met maximaal 6 mooie zielen. Zo is er genoeg tijd en ruimte voor iedereen.
Van Ziel tot Ziel, zie ik jou graag!

Vragen zijn er om gesteld te worden:
welkom@demedizijnsvrouw.nl of bel 06 398 318 41.
liefs,
Nanna
reserveer hier jouw plek

Systemisch werk is meer dan ‘alleen’ familieopstellingen. Ja, het systeem waarbinnen wij stuk voor stuk als individu functioneren, vindt altijd haar basis in ons gezin van afkomst. Daar liggen onze wortels. En vanuit daar kun je eigenlijk alle vraagstukken die je in je leven tegen komt opstellen en uitwerken. Van vragen met betrekking tot je werk, je relatie, ziekte en trauma’s…

Opstellingen laten feilloos zien wat er speelt en wat er eventueel nodig is om een (heling-) proces ruimte te geven. Dit gebeurt op een ander niveau dan waar we eigenlijk met ons verstand bij kunnen. En dat is heerlijk, dat verstand even parkeren, en vooral aanwezig te zijn en stil te staan bij wat er werkelijk is. Opstellingen maken de dieperliggende dynamiek van een vraagstuk zichtbaar en voelbaar. Daar waar woorden en verstand te kort schieten, biedt systemisch werk antwoorden, zonder enig oordeel over de situatie. Er wordt een nieuw soort begrip gecreëerd. Dat verandert niet per sé iets aan een situatie, wél hoe jij daarbinnen je plek inneemt en beweegt. Vanuit een dieper weten. En vanuit daar kunnen veranderingsprocessen plaats gaan vinden.

De opstellingsdagen die ik – met liefde – faciliteer, zijn heel intuïtief en hebben een sjamanistische grondslag. Dat wil zeggen dat mijn drum altijd aanwezig is als eventuele ondersteuning en het Veld zorgvuldig wordt neergezet; met de 4 windrichtingen, en de verbinding met Moeder Aarde & Vader Hemel, Groot Mysterie. Op deze manier creëren we samen een veilige – en heilige – plek, waar alles er mag en kán Zijn.

Elke opstelling is een Reis op zich. Zonder een vaststaande bestemming. Een reis door dat wat zich zo graag wil laten zien, horen, voelen en ervaren. Een reis door de verschillende lagen, van welk systeem dan ook.

🟡 🔴 ⚫️ ⚪️ 🟢 🔵

 

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Wil je graag even persoonlijk contact? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Graag zelfs. Dan weten we snel genoeg of je bij mij op de juiste plek bent om jouw persoonlijke ontdekkingsreis te maken. Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op. Fijn om je te ontmoeten!

6 + 13 =