basistraining sjamanisme

inschrijfformulier

 

 

Heel fijn om je te ontmoeten tijdens de Basistraining Sjamanisme!

Een ervaring die je nieuwe inzichten zal geven, helderheid, of misschien juist verwarring. In ieder geval zal het een reis worden dichter naar en bij jezelf. In contact met dat wat er is en in jou leeft.

Om mij voor te bereiden, is het fijn als je onderstaande vragen zo volledig mogelijk kunt te beantwoorden.

Al jouw gegevens bewaar ik met zorg. Na jouw aanmelding word je doorverwezen naar de betaalpagina. Zodra ik jouw inschrijving & betaling heb ontvangen, krijg je van mij nog een persoonlijke bevestiging en praktische informatie. .

Mocht je vragen hebben, bel of mail mij gerust via 06 39831841 / welkom@demedizijnsvrouw.nl

Ik kijk er naar uit!

Voor welke training wil je je aanmelden?

12 + 1 =

PS. Voor de volledigheid wijs ik je ook graag nog even op de ‘kleine lettertjes‘ mbt deze training.
Wanneer je dit formulier verstuurt, ga ik er vanuit de je de kleine lettertjes hebt gelezen en akkoord bent.